Våra tjänster

Läs mer om de arbetsmoment vi erbjuder för att vara en komplett partner

Vi tar dina idéer hela vägen in i vår produktion

Det mesta hos oss börjar med en rulle eller ett ark av tunn mjukplast

Från avancerad legotillverkning till enklare kontorsprodukter
Vår långa erfarenhet och know-how inom bearbetning av mjukplast och print gör att vi har byggt upp en teknisk kunskap som är i absolut framkant i hela branschen. Här kan du läsa mer om våra tillvägagångssätt för att framställa en stor bredd av produkter.

Svetsning

Vi sammanfogar en stor variation av plaster med olika svetstekniker. En svetsfog skall inte enbart hålla ihop och sluta tätt, den ska även vara snygg och estetiskt tilltalande. Vi svetsar allt från helt raka linjer till komplexa former.

Tryckeri

Vi erbjuder tilltryck på många av de produkter vi tillverkar i en egen modern tryckeriavdelning. Vi trycker allt ifrån skyltar, förpackningar och kontorsprodukter. Genom ett eller flera tryck blir din produkt färgsprakande eller personlig och en stolt bärare av ditt varumärke!

Stansning

En stans "slår" ut en specifik form från ett material med stor kraft. I många fall behöver produkter speciella konturer eller storlekar före bearbetning och då är stansning ett bra alternativ. Vi har flera effektiva stansmaskiner med hög precision som lämpar sig för olika ändamål och storlekar.

Digitalskär

Digitala skärbord ger en stor flexibilitet att skapa precisa former när vi arbetar med produktutveckling. Det är också ett perfekt alternativ för att skapa prototyper eller mindre produktionsserier med kort ledtid. Vi kan skära ut perfekta konturer direkt från ritning eller skapa bigar för förenklad hopvikning av material.

Montering

Vi utför slutmontering och packningsarbeten för många av våra kunder och ombesörjer ofta kompletta utleveranser till slutanvändare. Vi utför monteringsarbeten i huset och vi samarbetar med flera externa organisationer för att hålla en attraktiv kostnadsbild.

Konvertering

Vi kan erbjuda tillskärning av ark, spolning av breda moderrullar till smalare rullar och vi kan även effektivt skapa ark direkt från rulle. Konvertering av material till nya storlekar är en del av vår process i när vi bereder produktion. Vi anpassar material för att minimera spill och för att produktionen ska bli så effektiv som möjligt.

Konceptutveckling

Har du en idé men behöver hjälp att förverkliga hela vägen till produktion? Vi kan erbjuda expertis kring produktionsmetoder, ritningar, prototyper och grafiska tjänster för att hjälpa till att ta ditt projekt i mål.

Från skissartad idé till färdig produkt

Vi är underleverantör till en stor bredd av branscher såsom app­likationer för marin säkerhet, byggsektorn, medicinteknik, försvaret, dentalbranschen och andra säkerhetsprodukter.