Tryckeri

Sätter färg och identitet på tillvaron

Vi erbjuder tilltryck på många av de produkter vi tillverkar och har en egen modern tryckeriavdelning

Vi erbjuder flera olika trycktekniker som täcker de allra flesta behov

Sätt din egen prägel och identitet
Genom ett eller flera tryck blir din produkt personlig och stolt bärare av ditt varumärke! Tryck på produkten och gör ditt, eller din kunds företag och varumärke exponerat och närvarande - på kontoret, i hemmet, på konferensen och ute bland kunder på fältet. Här kan du läsa mer om de tryckmetoder vi använder.

Printa i fotokvalitet

Naturtrogna bilder i fyrfärg
Digitaltryck är vår mest avancerade tryckteknik som gör det möjligt att få fram riktiga 4-färgsbilder i mycket hög kvalitet med diskreta toningar och färgövergångar direkt på plasten.

Digitaltryck kräver inga fysiska tryckplåtar och är en bra metod vid prototyptillverkning samt produktion av små till medelstora serier.

Tryck med eller utan färg

Sätt din egen prägel
Varmprägling eller klichétryck är en prisvärd tryckmetod som är vanligt förekommande hos oss – antingen manuellt vid mindre serier, eller automatiskt direkt i produktionslinjen.

Oftast används varmprägling när en standardprodukt ska bli bärare av ett speciellt budskap såsom din unika logotyp eller annan text.

Aktmappar med varmpräglingstryck är en av de vanligaste profilprodukterna hos oss.

Trycket färg baseras på förpigmenterade tryckfolier och vi har en stor bredd av färger på lager. Det finns folier som ger en äkta metalliceffekt som blänkande silver och guld eller en spännande regnbågseffekt.

För solida PMS-färger

Effektivt vid färre färger
Ger stora möjligheter till variation och får fram exakta PMS-kulörer (Pantone) i 1-4 färger. Ett screentryck ger ett fint tryck som hålls intakt under lång tid och går att trycka heltäckande. Screentryckta gummisnoddsmappar, pärmar och bildisplayer är storsäljande profilprodukter hos oss. Möjligheterna med screentryck är oändliga, samtidigt som tryckmetoden är billigare än offset.

För större upplagor

Med extra finess
Offsettryck är en allmänt använd tryckteknik där den färgburna informationen är överförd från en tryckplåt till trycksakens material via en gummiduksbeklädd cylinder. Offsettryck ger en mycket fin tryckkvalitet i fyrfärg och en är effektiv metod för större produktionsserier. För den som vill sticka ut, ger ett offsettryck (gärna i 4-färg) möjligheter att ta ut svängarna rejält och trycka knivskarpa bilder direkt på utsidan eller insidan av plasten!

Fler tjänster